Home Carti PDF O radiografie a societatii intre tranzitie si dezumanizare

[PDF] O radiografie a societatii intre tranzitie si dezumanizare

Coperta Carte O radiografie a societatii intre tranzitie si dezumanizare

Iti doresti sa citesti cartea O radiografie a societatii intre tranzitie si dezumanizare publicata de Smart Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre O radiografie a societatii intre tranzitie si dezumanizare

Editura: Smart Publishing

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Bucuria a devenit usor-usor un sentiment „ocrotit de lege“. Cine este insa in masura de a ne strica buna dispozitie, cine e indreptatit sa ne curme visele? Suntem singurii responsabili pentru reusita noastra, pentru ceea ce am creat, pentru tot ceea ce am construit sau am primit de-al lungul timpului. Pentru a dobandi insa aceste atribute e nevoie de implicare, de actiune, de vitalitate si atitudine, deopotriva. In Romania, si nu numai, ne-am obisnuit sa-i invinovatim pe altii, sa cautam scuze pentru tot ceea ce nu am reusit sa obtinem sau tot ceea ce nu am realizat, indiferent de pricina, suntem capabili a cauta un „tap ispasitor“ pentru orice ni se intampla sau ar trebui sa ni se intample si dam de esec, indiferent de motiv….

Cartea O radiografie a societatii intre tranzitie si dezumanizare PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.