Home Carti PDF O suta de nume

[PDF] O suta de nume

Coperta Carte O suta de nume

Iti doresti sa citesti cartea O suta de nume publicata de ALLFA? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre O suta de nume

Editura: ALLFA

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Strada Fictiunii a editurii Allfa. Kitty este o jurnalista care a dat de necaz. Si-a pierdut postul din televiziune si este in conflict cu editorul revistei pentru care scrie. Cand prietena ei, Constance, cea care i-a indrumat cariera, ii lasa cu limba de moarte misiunea de a scrie un articol cu subiect misterios, criza se adanceste. Kitty nu are decat o lista cu o suta de nume si, pornind de la ele, trebuie sa scrie materialul in mai putin de doua saptamani. Un subiect absolut inedit si o misiune aparent imposibila. Ajutata de Steve, un prieten din facultate, si de Bob, sotul lui Constance, porneste intr-o cursa nebuna, incercand sa afle ce ii leaga pe cei o suta de oameni. Dar cine poate cunoaste o suta de oameni in doua saptamani?Cu umor si sensibilitate, Cecelia Ahern isi surprinde din nou cititorii, tinandu-i cu rasuflarea taiata pana la ultima pagina….

Cartea O suta de nume PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.