Home Carti PDF O vara cu Isidor

[PDF] O vara cu Isidor

Coperta Carte O vara cu Isidor

Iti doresti sa citesti cartea O vara cu Isidor publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre O vara cu Isidor

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: O fetita de 13 ani din Bucuresti se hotaraste sa-l salveze pe condorul Isidor, cel mai batrin locatar de la Zoo Baneasa, dupa ce vede la televizor stirea despre moartea cimpanzeului, veteranul de pina atunci al gradinii. Dar ce te faci cind reusesti sa eliberezi o pasare care nu mai stie sa zboare? Fetita aduce condorul acasa, unde il ascunde o vreme, si descopera lucruri fascinante despre el. Apoi cei doi fug impreuna la Sinaia. La munte, in locul care seamana cu casa de demult a condorului, ea spera sa-l invete sa zboare din nou si sa-l elibereze cu adevarat, in timp ce legatura dintre ei devine tot mai puternica. O poveste despre prietenie, libertate si visuri….

Cartea O vara cu Isidor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.