Home Carti PDF O vara de rascruce (Editia 2013)

[PDF] O vara de rascruce (Editia 2013)

Coperta Carte O vara de rascruce (Editia 2013)

Iti doresti sa citesti cartea O vara de rascruce (Editia 2013) publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre O vara de rascruce (Editia 2013)

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia BIBLIOTECA POLIROM. Esential a editurii Polirom. O vara de rascruce, povestea unei adolescente din inalta societate newyorkeza a anilor ’40, este primul roman al lui Truman Capote, inceput in 1943 si abandonat cinci ani mai tarziu. Desi Capote se reintoarce periodic la manuscris, nu-l finalizeaza niciodata – mai mult, in 1966, cand isi paraseste locuinta din Brooklyn, printre obiectele lasate in urma se numara si cele patru caiete continind textul si notele cartii. Considerate de biografii sai pierdute pentru totdeauna, ele au fost recuperate in 2004, la douazeci de ani de la moartea autorului, pentru ca doi ani mai tarziu sa vada, in sfarsit, lumina tiparului. Aparitia, intarziata cu patru decenii, a ceea ce ar fi trebuit sa fie romanul de debut al lui Capote a constituit unul dintre cele mai importante evenimente editoriale ale ultimilor ani, iar destinul lui senzational adauga o ultima pata de culoare biografiei tumultuoase a autorului sau….

Cartea O vara de rascruce (Editia 2013) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.