Home Carti PDF O viata traita pe inaltimi. Scott Fischer si Everestul

[PDF] O viata traita pe inaltimi. Scott Fischer si Everestul

Coperta Carte O viata traita pe inaltimi. Scott Fischer si Everestul

Iti doresti sa citesti cartea O viata traita pe inaltimi. Scott Fischer si Everestul publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre O viata traita pe inaltimi. Scott Fischer si Everestul

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Un omagiu adus unuia dintre cei mai mari alpinisti.” – Kirkus Reviews Scott Fischer a escaladat cele mai inaccesibile masive montane si a reusit sa devina, din „campion la cazaturi”, unul dintre cei mai cunoscuti alpinisti din lume si fondatorul Mountain Madness, o companie ce organizeaza ascensiuni in toate colturile lumii. Birkby, care l-a intovarasit pe Fischer in mai multe expeditii, ne spune povestea fascinanta a acestuia, incepind cu copilaria lui si primul contact cu muntele, la cursurile de alpinism de la NOLS. Povestea ne poarta prin momentele-cheie ale carierei lui Fischer, pe virfurile cucerite unul dupa altul si prin nenumaratele situatii in care a fost la un pas de moarte. In Alaska, in Africa, pe Kilimanjaro, sau in Asia, pe K2 si Annapurna, aventurile se tin lant. Insa visul dintotdeauna al lui Scott Fischer a ramas Everestul, virful pe care avea sa-l cucereasca in 1994 si totodata locul unde avea sa-si gaseasca sfirsitul doi ani mai tirziu, in timpul tragicei expeditii din 1996.„Birkby reuseste sa dezvaluie fascinatia pe care muntii o pot exercita asupra sufletului omenesc.” – Publishers Weekly Din cuprins: Olympus • Factorul Alaska • Calea grea spre Kilimanjaro • Coltul din Annapurna • Fata nordica a Everestului • Muntele gresit • K2 in ’92 • Ultima ascensiune • Dupa furtuna…

Cartea O viata traita pe inaltimi. Scott Fischer si Everestul PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.