Home Carti PDF Oase de caine

[PDF] Oase de caine

Coperta Carte Oase de caine

Iti doresti sa citesti cartea Oase de caine publicata de Beta Aquarii? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Oase de caine

Editura: Beta Aquarii

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Un volum de poezii aparut postum in Colectia Dinu Bacauanu – medic, scriitor si poet.„Erudit. Personalitate complexa, contradictorie si controversata. Epic prin excelenta, dus pana la extrem in fabulos. Un personaj magnetic, vesnic intr-o miscare a mintii, aplecat mereu spre cunoastere, fiind atat de universal pana la a ignora legile lumesti ale moralei si religiei. Un spirit liber, care a trait cu nesat prin toti porii, fara discernamant, toate experientele materiale si a acceptat toate provocarile spirituale. Un om pe care poti sa-l iubesti si sa-l detesti deopotriva, fara a te impiedica sa-l admiri, asa cum privesti maretia unui dezastru. Un amestec de pamant si foc, de dulce si amar, un om atat de intens incat nu a avut nevoie de nimeni si, de aceea a ramas singur.“…

Cartea Oase de caine PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.