Home Carti PDF OCNA…ce binecuvantare! Jurnal, partea a doua

[PDF] OCNA…ce binecuvantare! Jurnal, partea a doua

Coperta Carte OCNA...ce binecuvantare! Jurnal, partea a doua

Iti doresti sa citesti cartea OCNA…ce binecuvantare! Jurnal, partea a doua publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre OCNA…ce binecuvantare! Jurnal, partea a doua

Editura: Corint

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Colectia Corint Istorie va aduce continuarea volumului Destin in bataia vantului, jurnalul detentiei Evgheniei Ghinzburg. Dupa marturiile cutremuratoare din Destin in bataia vantului (despre calvarul sau pana a ajuns in iadul numit Kolima), in a doua parte a jurnalului sau, Evghenia Ghinzburg descrie viata in Gulag, eliberarea sa dupa ispasirea pedepsei, domiciliul fortat in Magadan pana in momentul reabilitarii oficiale din 1957. Cu o vointa teribila si increderea ca adevarul va triumfa, autoarea a avut puterea sa reziste pana la capatul drumului, iesind din anii de teroare mai puternica, descatusata si dornica de viata, mai sensibila si continuand sa iubeasca poezia, cea care i-a adus alinare in momentele de cumpana. Povestea Evgheniei Ghinzburg este un exemplu incredibil de rezistenta umana si perseverenta, dezvaluind crudul si cumplitul regim politic al vremii. Paginile ei constituie o adevarata provocare ofera o noua viziune asupra vietii, o perspectiva la care cei mai multi dintre noi nu ne-am gandit vreodata si care ne va face sa apreciem libertatea pe care o consideram un drept de la sine inteles. ESTHER HARPER, Central and Eastern European London Review Nu e putin lucru sa povestesti fara ura si incrancenare episoade atat de dramatice, dar este o calitate comuna a tuturor cartilor valoroase despre suferinta. De altfel, faptele vorbesc de la sine si trezesc empatia in cititor, fara sa fie necesare epitetele bombastice. ALIN MURESAN…

Cartea OCNA…ce binecuvantare! Jurnal, partea a doua PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.