Home Carti PDF Octavius O’Malley si misterul branzei care a explodat

[PDF] Octavius O’Malley si misterul branzei care a explodat

Coperta Carte Octavius O'Malley si misterul branzei care a explodat

Iti doresti sa citesti cartea Octavius O’Malley si misterul branzei care a explodat publicata de Corint Junior? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Octavius O’Malley si misterul branzei care a explodat

Editura: Corint Junior

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cea mai tare fabrica de branza din oras a fost aruncata in aer! Cazul a fost preluat de inspectorul O’Malley Inca din prima clipa, cand branza aburinda se scurge pe pereti, este evident ca acest caz este unul ciudat toate indiciile conduc catre o cunoscuta banda de soareci. Totusi, ceva nu se potriveste… Ciudat este si inspectorul O’Malley are blana, coada si mustati lungi…Intr-o lume in care traiesc sobolani, soareci si oameni, cu totii laolalta, infractiunile sunt, in cel mai bun caz, complicate. Iar de data aceasta nu avem de-a face cu cel mai bun caz. In aceasta carte extraordinara au loc numeroase aventuri: o calatorie periculoasa cu trenul, doua rapiri violente, trei evadari si un complot cu otrava care ameninta sa distruga pentru totdeauna lumea rozatoarelor…O uimitoare aventura cu Octavius O’Malley – un detectiv putin altfel……

Cartea Octavius O’Malley si misterul branzei care a explodat PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.