Home Carti PDF Odiseea lui Ollie

[PDF] Odiseea lui Ollie

Coperta Carte Odiseea lui Ollie

Iti doresti sa citesti cartea Odiseea lui Ollie publicata de Arthur? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Odiseea lui Ollie

Editura: Arthur

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Misterios este taramul secret al jucariilor… Ele au un cod secret de demult, la fel de vechi cum e si copilaria: sa-i bucure pe copii si sa-i apere de orice pericole. Cea mai mare onoare in Lumea Jucariilor este sa devii preferata unui copil. Asa se intampla cu Ollie, un urs cu urechiuse de iepure facut pentru Billy chiar de mama lui. Ollie devine cel mai bun prieten al lui Billy, confidentul si preferatul lui. Pe acest taram sunt insa si jucarii rele, iar cel mai temut este Zozo, regele-clovn, care conduce ceata Pocitilor. Zozo si Pocitii s-au jurat sa rapeasca toate jucariile preferate ale copiilor si sa le tina inchise pana cand uita de copiii lor si se pierd pentru totdeauna. Cand Ollie este furat, dragostea il impinge pe Billy sa-si salveze preferatul din barlogul subteran al lui Zozo, aflat in Carnavalul Intunecat – dincolo de parc, printre copaci si in plina noapte. Billy are numai sase ani, dar trebuie sa actioneze ca un om mare….

Cartea Odiseea lui Ollie PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.