Home Carti PDF Omul cuantic – Biografia stiintifica a lui Richard Feynman. Editia a...

[PDF] Omul cuantic – Biografia stiintifica a lui Richard Feynman. Editia a II-a

Coperta Carte Omul cuantic - Biografia stiintifica a lui Richard Feynman. Editia a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Omul cuantic – Biografia stiintifica a lui Richard Feynman. Editia a II-a publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Omul cuantic – Biografia stiintifica a lui Richard Feynman. Editia a II-a

Editura: Humanitas

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Richard Feynman a fost figura cea mai pregnanta a fizicii din a doua jumatate a secolului XX; a devenit un simbol al stiintei, asa cum fusese Einstein la inceputul secolului. Celebritatea lui Feynman se explica prin contributiile sale fundamentale la dezvoltarea fizicii teoretice, prin capacitatea de a sesiza esentialul in probleme tinand de un spectru formidabil de larg – informatica, inginerie, biologie –, prin talentul de a explica simplu si neconventional lucruri care pentru altii raman de nepatruns si, nu in ultimul rand, prin forta magnetica a personalitatii sale. Urmarind biografia stiintifica a lui Feynman, Omul cuantic spune povestea fizicii din a doua jumatate a secolului XX, de la crearea electrodinamicii cuantice pana la intrarea in scena a cuarcilor. In cartea lui Lawrence Krauss, aventurile cercetarilor lui Feynman se impletesc cu aventurile vietii sale nonconformiste, dominata de refuzul transant de a urma cararile batatorite….

Cartea Omul cuantic – Biografia stiintifica a lui Richard Feynman. Editia a II-a PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.