Home Carti PDF Omul de zapada

[PDF] Omul de zapada

Coperta Carte Omul de zapada

Iti doresti sa citesti cartea Omul de zapada publicata de Arthur? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Omul de zapada

Editura: Arthur

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: “Omul de zapada a devenit un fenomen international. Cartea a fost tradusa in peste cincisprezece tari si de-a lungul a treizeci de ani a fost mereu republicata. In ultimul sfert de secol, nu a fost Craciun in care filmul sa nu fie difuzat. In prezent, musicalul pus an de an in scena a trecut de cea de-a zecea editie. Exista sute de obiecte care pot fi cumparate, mai ales in Japonia, dar si in multe alte tari. O multime de oameni de afaceri japonezi umbla cu sosete cu semnatura mea pe ele. De ce, pentru numele lui Dumnezeu?Cartea a castigat numeroase premii in tara, printre care si unul de la Victoria & Albert Museum, precum si in alte tari ca Olanda, Italia si America. Filmul a castigat un premiu BAFTA in Marea Britanie si a fost nominalizat la Oscar in America. Apoi, in ciuda imaginilor minunate generate de computer, acest film de moda-veche, desenat cu creionul a supravietuit si este inca foarte indragit de toata lumea. La sesiunile de autograf, oameni ajunsi la maturitate vin insotiti de copiii lor si zic: „Am avut cartea asta cand eram mici si acum si copiii nostri au la randul lor aceeasi carte!“ Cred ca este cel mai mare compliment pe care un scriitor il poate primi. Daca o carte poate trece asa de la o generatie la alta, nu exista niciun motiv pentru care sa nu mearga chiar mai departe. Acum, prin aceasta noua editie, cei de la Puffin se asigura ca Omul de zapada va supravietui mult autorului sau si cred ca asta e nemaipomenit de frumos.”…

Cartea Omul de zapada PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.