Home Carti PDF Omul universal. Cele sapte vieti ale lui John Maynard Keynes

[PDF] Omul universal. Cele sapte vieti ale lui John Maynard Keynes

Coperta Carte Omul universal. Cele sapte vieti ale lui John Maynard Keynes

Iti doresti sa citesti cartea Omul universal. Cele sapte vieti ale lui John Maynard Keynes publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Omul universal. Cele sapte vieti ale lui John Maynard Keynes

Editura: Publica

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In aceasta biografie originala, Richard Davenport-Hines porneste in cautarea adevaratului Keynes, scriind despre „climatul“ din viata acestuia. In sapte schite dinamice – Altruistul, Copilul uluitor, Demnitarul, Figura publica, Amantul, Connoisseurul si Reprezentantul oficial –, Keynes este zugravit ca exemplu suprem al academicianului si al omului de actiune. Descoperim pasiunea unui om care se misca la fel de usor si cu la fel de multa incredere pe coridoarele puterii de la Whitehall si Washington, printre bancherii de pe Strada Threadneedle, printre cei din conducerea Cambridge si printre ceilalti membri ai Grupului Bloomsbury, cu care socializa. Pozitionata in contextul zbuciumat al celor doua razboaie mondiale si al anilor dintre ele, aceasta carte este un portret extrem de captivant al uneia dintre cele mai marcante personalitati intelectuale ale secolului XX, a carei influenta profunda se simte si astazi. Un portret extraordinar de viu al unui moment de rascruce din istoria noastra recenta si, in acelasi timp, o comoara plina de anecdote….

Cartea Omul universal. Cele sapte vieti ale lui John Maynard Keynes PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.