Home Carti PDF Opere III. Marocco (2)

[PDF] Opere III. Marocco (2)

Coperta Carte Opere III. Marocco (2)

Iti doresti sa citesti cartea Opere III. Marocco (2) publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Opere III. Marocco (2)

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Balaita se afla in largul sau cand arunca o privire radiografica asupra fiintelor si lucrurilor din realitatea zilnica inconjuratoare, surprinzandu-le umbrele interioare, invizibile cu ochiul liber. Un fantastic de tip foarte aparte, insolit, natural, s-ar putea spune in mod paradoxal, tasneste din acuitatea observatiei fixe, staruitoare, perforante asupra banalului, ca la Kafka.“ – Ov. S. Crohmalniceanu„Adevaratul mesaj al lui George Balaita se afla nu in ce spune, ci in cum spune si consta poate intr-o nesfarsita bucurie ca lumea exista.“ – Alex. Stefanescu„Nu s-ar zice, citindu-i frazele sprintene, pline de verva si de umor (cu destula autoironie), debitate cu un fel de spontaneitate a scepticismului de sine, ca George Balaita e de fapt un maximalist, de nu chiar un fundamentalist al literaturii. Dar un fundamentalist cu religia mai degraba ascunsa sub nonsalanta decat exhibata.“ – Al. Cistelecan…

Cartea Opere III. Marocco (2) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.