Home Carti PDF Opere VI. Supravietuirile: 4. Pe vremea cand nu ma gandeam la...

[PDF] Opere VI. Supravietuirile: 4. Pe vremea cand nu ma gandeam la moarte. 5. Gargaunii

Coperta Carte Opere VI. Supravietuirile: 4. Pe vremea cand nu ma gandeam la moarte. 5. Gargaunii

Iti doresti sa citesti cartea Opere VI. Supravietuirile: 4. Pe vremea cand nu ma gandeam la moarte. 5. Gargaunii publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Opere VI. Supravietuirile: 4. Pe vremea cand nu ma gandeam la moarte. 5. Gargaunii

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In aceeasi nota autoironica, scriitorul reia firul biografic al Supravietuirilor si intra in plina tranzitie spre respingerea regimului opresiv pe care l-a imbratisat candva. Dragostea pentru cultura si idilele pasagere se impletesc cu neajunsurile si problemele cauzate de rudele plecate in strainatate. Lupta pentru supravietuire este mai apriga ca niciodata, intr-o perioada in care pentru un loc de munca esti pus in situatia de a-ti renega familia, iar lucrurile bune vin cu un pret uneori prea mare. Radu Cosasu isi spune povestea de viata intr-un mod fermecator, cu umor fin si cu aceeasi remarcabila atentie la detalii….

Cartea Opere VI. Supravietuirile: 4. Pe vremea cand nu ma gandeam la moarte. 5. Gargaunii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.