Home Carti PDF Orasul

[PDF] Orasul

Coperta Carte Orasul

Iti doresti sa citesti cartea Orasul publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Orasul

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Acum imi dau seama pentru prima oara – scria William Faulkner unei prietene, din perspectiva celor 55 de ani de viata – ce dar minunat mi-a fost harazit: lipsit de educatie in sens formal, fara a fi nici macar un om cultivat, daramite un literat, am reusit totusi sa fac lucrurile pe care le-am facut. Nu stiu de unde mi se trage. Nu stiu de ce Dumnezeu sau zeii, sau cine-o fi fost, au vrut ca eu sa fiu alesul.“Poate cel mai accesibil si mai romantic volum din Trilogia familiei Snopes, Orasul urmareste traseul existential ascendent al lui Flem Snopes, simbol faulknerian al aviditatii si spiritului distructiv care a caracterizat sudul Americii in perioada postbelica. Teme precum adulterul, scurgerea ineluctabila a timpului, goana dupa avere fac obiectul naratiunii, incredintate unor personaje prin prisma carora istorisirea isi urmeaza cursul sinuos, lasandu-l pe cititor sa participe la constructia grandioasa a cartii printr-un sublim efort de imaginatie….

Cartea Orasul PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.