Home Carti PDF Oricine este un artist

[PDF] Oricine este un artist

Coperta Carte Oricine este un artist

Iti doresti sa citesti cartea Oricine este un artist publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Oricine este un artist

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Un bancher milionar pus la patru ace poate invata ceva de la un artist cu hainele patate de vopsea? Cu siguranta. Reusita in afaceri este o forma de arta. Astazi vorbim frecvent despre arta managementului, arta marketingului sau chiar despre arta de a face mai mult cu mai putin, insa rareori facem o legatura directa intre afaceri si lumea artei. in contextul unei economii digitale care se schimba rapid, al noilor tehnologii si al peisajului media tot mai aglomerat, companiile de succes sint cele care dau dovada de originalitate, creativitate si inventivitate. Definirea afacerilor ca arta este o adevarata scoala de gindire, iar lectiile sint mai degraba practice decit filosofice. Oricine este un artist spune povestile unor oameni pe care creativitatea i-a ajutat sa ajunga in top si te invata cum sa gindesti si sa actionezi la fel ca ei….

Cartea Oricine este un artist PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.