Home Carti PDF Palaria presedintelui

[PDF] Palaria presedintelui

Coperta Carte Palaria presedintelui

Iti doresti sa citesti cartea Palaria presedintelui publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Palaria presedintelui

Editura: Humanitas

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Un succes literar incontestabil al anului 2012 in Franta, romanul Palaria Presedintelui (Le Chapeau de Mitterrand) a obtinut premiile Landerneau Decouvertes si Relay des Voyageurs. A fost ecranizat in 2014 in regia lui Robin Davis. Tradus in peste 15 limbi, in Marea Britanie a intrat in Kindle Top 5 si a devenit Waterstone Book Club Choice in 2013; in SUA, tot in 2013, a fost selectat pentru ABA’s Indies Introduce Debut Authors, iar in Germania s-a aflat pentru mai multe saptamani in 2016 printre primele zece titluri din topul publicatiei Der Spiegel. In romanul sau inteligent si plin de umor, Antoine Laurain ii ofera rolul principal unei palarii. Dar nu o palarie ca oricare alta, ci una investita cu puteri exceptionale, asemenea primului ei proprietar – presedintele Frantei, Fran´┐Żois Mitterrand. In periplul ei de la un posesor la altul, palaria – tichie fermecata dintr-un basm al zilelor noastre – le va schimba radical viata celor care o poarta….

Cartea Palaria presedintelui PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.