Home Carti PDF Pana ne vom revedea…

[PDF] Pana ne vom revedea…

Coperta Carte Pana ne vom revedea...

Iti doresti sa citesti cartea Pana ne vom revedea… publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Pana ne vom revedea…

Editura: Corint

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Colectia Leda Edge se completeaza cu un nou volum dedicat segmentului young adult: Pana ne vom revedea… de Renee Collins Cluburi rurale si petreceri in gradina. Ultimul lucru pe care si-l doreste Cassandra e sa petreaca vacanta dinaintea ultimului an de liceu izolata intr-un orasel plin de snobi din Massachusetts, pe tarmul oceanului. Cass tanjeste dupa dramatism si aventura, lucruri greu de gasit in acel loc, unde se simte prinsa ca intr-o capcana. Dar cand un strain incantator apare pe plaja privata a familiei ei, sustinand ca este proprietatea lui – si ca sunt in anul 1925 – , Cass este atrasa intr-un mister vechi de aproape o suta de ani. In vreme ce cauta raspunsuri in prezent, Cass descopera un adevar care pune viata lui Lawrence in pericol. Nu va mai conta din ce secol vine el, daca nu va mai trai pana maine. Disperata sa-l salveze pe baiatul care inseamna totul pentru ea, Cassandra trebuie sa gaseasca o cale de a schimba istoria‚Ķ sau sa riste sa-l piarda pe Lawrence pentru totdeauna….

Cartea Pana ne vom revedea… PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.