Home Carti PDF Paradis (ed. Art)

[PDF] Paradis (ed. Art)

Coperta Carte Paradis (ed. Art)

Iti doresti sa citesti cartea Paradis (ed. Art) publicata de Art? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Paradis (ed. Art)

Editura: Art

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Considerata una dintre cele mai originale si puternice carti ale autoarei de Nobel Toni Morrison, Paradis este un cub rubic in care dincolo de culoarea pielii se ascund nenumarate jocuri politice, sociale, emotionale. Ruby – un orasel fictiv din Oklahoma, intemeiat de oameni de culoare, mandri, de rasa pura, pentru care eliberarea din sclavie a fost doar inceputul unei lungi peregrinari dureroase, in timpul careia si-au dat seama ca exista si alta ierarhie sociala, bazata pe gradatiile de culoare a pielii. La periferia orasului, cladirea stranie a Manastirii adaposteste un grup de femei care, prin felul lor independent si nonconformist de a fi, par sa ameninte echilibrul fragil al comunitatii. Semnele rele incep sa se adune pentru locuitorii din Ruby, linistea e tulburata de evenimente neobisnuite si, incetul cu incetul, tensiunea dintre cele doua tabere devine dramatica. Oare ce se va intampla cu Paradisul lor?…

Cartea Paradis (ed. Art) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.