Home Carti PDF Pasiuni mocnite

[PDF] Pasiuni mocnite

Coperta Carte Pasiuni mocnite

Iti doresti sa citesti cartea Pasiuni mocnite publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Pasiuni mocnite

Editura: Lira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Frumoasa si independenta Kate Mac Kenna considera ca duce o viata obisnuita. Desi ea si surorile ei tocmai si-au pierdut mama din cauza unei boli necrutatoare, este hotarata sa descurce pe cont propriu itele incalcite ale situatiei materiale dezastruoase in care au ramas, folosindu-se de spiritul antrepenorial care a ajutat-o sa-si dezvolte o afacere inca din timpul facultatii. Si tocmai atunci se intampla inimaginabilul: situatia explodeaza la propriu, si viata incepe cu adevarat sa o ia razna…Prima explozie o aduce fata in fata cu un detectiv chipes din politia locala. Cea de-a doua explozie o trimite in bratele altuia – Dylan Buchanan, un barbat mult prea indraznet si atragator pentru binele ei si fratele celei mai bune prietene ale sale. Indragostit de ea fara sa-si dea seama, inca din adolescenta, Dylan este hotarat sa o apere cu orice pret: cineva incearca sa o distruga pe Kate, si el este singurul care poate sa o apere. Iar pasiunea care mocneste intre cei doi nu usureaza deloc misiunea lui Dylan….

Cartea Pasiuni mocnite PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.