Home Carti PDF Pisicile razboinice, Vol 2: Foc si Gheata

[PDF] Pisicile razboinice, Vol 2: Foc si Gheata

Coperta Carte Pisicile razboinice, Vol 2: Foc si Gheata

Iti doresti sa citesti cartea Pisicile razboinice, Vol 2: Foc si Gheata publicata de Galaxia copiilor? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Pisicile razboinice, Vol 2: Foc si Gheata

Editura: Galaxia copiilor

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Dupa confruntarea cu sinistrul Clan al Umbrelor, Inima de Foc a devenit razboinic al Clanului Tunetului. Dar pericolul pandeste din intunericul padurii, iar dusmanii s-ar putea afla chiar mai aproape decat isi inchipuie el. Odata cu venirea iernii, pisicile din Clanul Raului incep sa se ingrijoreze din pricina hranei, iar Clanul Vantului e slabit si in exil. Boala, accidentele si intrigile ameninta tabara Clanului Tunetului. Va reusi Inima de Foc sa isi salveze prietenii? „O carte plina de suspans, pentru toti cei care se intreaba ce visuri de grandoare nutreste motanelul de pe presul de la usa.“ – Publishers Weekly „Dupa ce citesti Pisicile razboinice, nu mai ai incredere nici macar in Motanul Incaltat.“ – Kirkus Reviews…

Cartea Pisicile razboinice, Vol 2: Foc si Gheata PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.