Home Carti PDF Placere exclusiva

[PDF] Placere exclusiva

Coperta Carte Placere exclusiva

Iti doresti sa citesti cartea Placere exclusiva publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Placere exclusiva

Editura: Lira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Maris Mackenzie nu este deloc o tanara ca oricare alta. Mezina familiei Mackenzie are puterea misterioasa de a fermeca pe oricine. Poate nu intamplator se ocupa de dresarea cailor care participa la competitii si se invarte in lumea spectaculoasa a posesorilor de armasari pursange si nu numai. Insa viata ei este total data peste cap cand, intr-o dimineata, se trezeste alaturi de un fermecator necunoscut, fara sa-si aminteasca nimic din intamplarile noptii trecute si cum a ajuns sa doarma intr-un motel, langa un barbat care se dovedeste a fi agent FBI sub acoperire. Maris afla ca este cautata de politie pentru furtul unui cal de rasa, insa contuzia de la cap o impiedica sa-si aminteasca cine a atacat-o si cum a ajuns in situatia respectiva. Nu mai are nici o amintire despre incident si deci prea putine sanse sa-si dovedeasca nevinovatia sau sa scape de raufacatorii care se afla in spatele tentativei de eliminare a armasarului de rasa – si a ei. Singura ei speranta? Strainul din patul ei, care se poate dovedi nu doar un simplu salvator, ci si barbatul cu care sa-si doreasca sa-si petreaca restul vietii….

Cartea Placere exclusiva PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.