Home Carti PDF Placerile vietii

[PDF] Placerile vietii

Coperta Carte Placerile vietii

Iti doresti sa citesti cartea Placerile vietii publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Placerile vietii

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Placerile vietii a fost ecranizat in 1974 in Marea Britanie, filmul avandu-i in rolurile principale pe Paul Aston, Barbara Atkinson si Judy Cornwell. Pentru prestatia ei, aceasta din urma a fost nominalizata in 1975 la un premiu BAFTA. Romanul, scris cu farmecul, intelegerea si umorul caracteristice lui Maugham, este o satira la adresa lumii literare, a parvenitismului si a imposturii intelectuale, valabila oricand si in orice spatiu cultural. Dar autorul nu trage concluzii morale, nu acuza si nu infiereaza pe nimeni. Povestea captivanta a ascensiunii unui scriitor provenit dintr-o clasa sociala inferioara si casatorit cu o femeie fermecatoare, dar a carei conditie si conduita lasa de dorit, este mai degraba un prilej de meditatie asupra desertaciunii si falsitatii, insa in tonalitatile bland-cinice cu care Maugham si-a cucerit publicul….

Cartea Placerile vietii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.