Home Carti PDF Plopii din Berlin

[PDF] Plopii din Berlin

Coperta Carte Plopii din Berlin

Iti doresti sa citesti cartea Plopii din Berlin publicata de Univers? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Plopii din Berlin

Editura: Univers

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Plopii din Berlin, o cronica de familie reconstituita intr‑o naratiune alerta, cu intorsaturi de thriller, este cartea cu care autoarea i‑a cucerit fulgerator pe norvegieni si apoi a fost tradusa in peste cincisprezece limbi. Secretul unei povesti de dragoste, dezvaluit dupa cincizeci de ani, hotaraste soarta unei mosteniri problematice. Urmasii ciudati ai unei iubiri aparent imposibile se regasesc la ferma unde a inceput totul si in casa de care nu‑i mai leaga decat amintiri pe care le sperau uitate. Fiecare dintre mostenitori intelege acum ca nu putea fi altfel decat este si ca, daca nimic nu mai poate fi luat de la capat, macar prezentul celorlalti poate deveni suportabil….

Cartea Plopii din Berlin PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.