Home Carti PDF Politehnica din Timisoara Electro 1957-1962. Generatie de aur a industrializarii Romaniei

[PDF] Politehnica din Timisoara Electro 1957-1962. Generatie de aur a industrializarii Romaniei

Coperta Carte Politehnica din Timisoara Electro 1957-1962. Generatie de aur a industrializarii Romaniei

Iti doresti sa citesti cartea Politehnica din Timisoara Electro 1957-1962. Generatie de aur a industrializarii Romaniei publicata de Excel XXI Books? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Politehnica din Timisoara Electro 1957-1962. Generatie de aur a industrializarii Romaniei

Editura: Excel XXI Books

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: O carte memorialistica avand valoare de imagine a unei epoci privind promotia Politehnica din Timisoara Electro 1962 avandu-l ca editor pe prof. univ. dr. ing. Vasile Baltac, absolvent al promotiei respective. Promotie care a avut sansa istorica sa participe in plenitudinea varstei la industrializarea Romaniei din deceniile 1960 si 1970. O generatie de aur care a facut fata unor provocari tehnice de mare amploare, o generatie care a dat multi specialisti de valoare, manageri, cercetatori, profesori universitari Cuprinde date biografice ale studentilor promotiei respective si profesorilor Facultatii de electrotehnica a Politehnicii din Timisoara care i-au format, insemnari memorialistice ale unor absolventi, amintiri fotografice, dar si preocupari extra-ingineresti ale unora dintre ei: poezie, epigrame, compozitii muzicale de Mircea Ciugudean, Ioan Vasile Indricau si Corneliu Iovuta….

Cartea Politehnica din Timisoara Electro 1957-1962. Generatie de aur a industrializarii Romaniei PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.