Home Carti PDF Politica. Idei fundamentale

[PDF] Politica. Idei fundamentale

Coperta Carte Politica. Idei fundamentale

Iti doresti sa citesti cartea Politica. Idei fundamentale publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Politica. Idei fundamentale

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Este corect sa inlaturi un conducator nedrept? Este cu adevarat democratia cea mai buna forma de guvernamant? Poate avea vreodata razboiul o justificare? De-a lungul istoriei, omenirea si-a pus aceste intrebari importante si altele despre modul in care ne putem guverna cel mai bine – iar mari ganditori au oferit solutii ce continua sa modeleze lumea in care traim. Scrisa intr-un limbaj accesibil, Politica. Idei fundamentale abunda in explicatii concise care lamuresc jargonul, in diagrame care descurca itele teoriilor complicate Si in ilustratii ingenioase care se joaca cu convingerile noastre despre politica. Fie ca domeniul politicii este ceva nou pentru voi, fie ca sunteti studenti sau posedati o multime de cunostinte teoretice, veti gasi in paginile acestei carti suficienta hrana pentru minte….

Cartea Politica. Idei fundamentale PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.