Home Carti PDF Politici publice si administratie publica

[PDF] Politici publice si administratie publica

Coperta Carte Politici publice si administratie publica

Iti doresti sa citesti cartea Politici publice si administratie publica publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Politici publice si administratie publica

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Volumul, realizat de o echipa de tineri cercetatori in domeniul stiintelor politice, ofera o baza de discutie pentru analiza schimbarilor, in cea mai mare parte de ordin procedural, care vizeaza introducerea abordarii de tipul politicilor publice in cadrul diferitelor organizatii ale administratiei publice centrale, precum si cresterea calitatii si coerentei acestor politici. Este adus astfel in atentie un subiect din ce in ce mai stringent: relevanta modificarii procedurilor administrative pentru trecerea de la perspectiva preponderent traditional-birocratica a administratiei publice romanesti la cea orientata catre formularea si implementarea politicilor publice. Cuprins: Politicile publice – intre stat, actiune colectiva si piata; Politicile publice si antreprenoriatul politic; Politicile publice europene. Actorii si puterea lor de decizie Reforma formularii politicilor publice la nivel central – intre schimbarea presupozitiilor si schimbarea premiselor; Dinamica formularii politicilor publice de gen; Rolul institutiilor internationale in reformarea politicilor publice pentru romii din Romania; Politica de securitate si aparare a Romaniei si achizitiile militare….

Cartea Politici publice si administratie publica PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.