Home Carti PDF Popular. Puterea atractivitatii intr-o lume obsedata de statut

[PDF] Popular. Puterea atractivitatii intr-o lume obsedata de statut

Coperta Carte Popular. Puterea atractivitatii intr-o lume obsedata de statut

Iti doresti sa citesti cartea Popular. Puterea atractivitatii intr-o lume obsedata de statut publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Popular. Puterea atractivitatii intr-o lume obsedata de statut

Editura: Publica

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cartea de fata examineaza motivele pentru care popularitatea joaca un rol atat de important in dezvoltarea noastra, influentandu-ne fericirea si succesul pe termen lung. In multe aspecte ale vietii, aceste vechi dinamici ale copilariei si adolescentei continua sa se manifeste in fiecare intalnire de afaceri, in reuniunile sociale, in relatiile personale si chiar in felul in care ne crestem copiii. Popularitatea ne afecteaza pana si ADN-ul, sanatatea si mortalitatea in moduri fascinante, la care nu ne-am gandit pana acum. Cercetarile sugereaza ca gradul de popularitate de care ne-am bucurat in primii ani de viata prezice, mai mult decat inteligenta din copilarie, cat de fericiti si prosperi vom fi la maturitate. Insa oamenii populari in modul conventional nu sunt cei care au cel mai mare succes in viata, din simplul motiv ca exista mai mult decat un singur tip de popularitate si multi dintre noi inca tanjesc dupa cel potrivit. In copilarie, ne straduim sa fim agreabili, ceea ce ne poate aduce beneficii reale nu doar pe terenul de joaca, ci pe tot parcursul vietii. In schimb, in adolescenta iese la iveala o noua forma de popularitate si, brusc, incepem sa ne pese de status, putere, influenta si notorietate iar cercetarile arata ca acest tip de popularitate ne face mai mult rau decat ne inchipuim. Ati fost populari in copilarie? Cu siguranta aveti un raspuns la aceasta intrebare, insa Mitch Prinstein ar vrea sa aveti doua: statutul este ceva, iar atractivitatea cu totul altceva. Originile ambelor tipuri de popularitate constituie subiectul acestei carti deosibit de fascinante si extraordinar de bine scrise. Am citit-o din scoarta-n scoarta si am aflat tot atatea lucruri despre stiinta pe cate am aflat despre mine insami. Angela Duckworth, autoarea bestsellerului Grit: Puterea pasiunii si a perseverentei Se pare ca popularitatea inseamna mai mult decat statut. Aceasta carte nu numai ca mi-a captat atentia, ci m-a ajutat si sa inteleg de ce nu am fost cool cand eram pust…

Cartea Popular. Puterea atractivitatii intr-o lume obsedata de statut PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.