Home Carti PDF Portretul artistului ca tanar caine

[PDF] Portretul artistului ca tanar caine

Coperta Carte Portretul artistului ca tanar caine

Iti doresti sa citesti cartea Portretul artistului ca tanar caine publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Portretul artistului ca tanar caine

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In acest volum de povestiri cu influente autobiografice, umorul irezistibil, exuberanta si magia verbala ale marelui poet modern Dylan Thomas isi gasesc o spectaculoasa ilustrare. In prozele sale, Dylan Thomas se dovedeste un narator neintrecut si un creator de personaje memorabile: bunicul care porneste la drum imbracat cu hainele sale cele mai bune pentru a fi inmormantat in satul vecin, reporterul sarcastic de la un ziar de provincie, fermierul care predica frenetic in fata unor baietei intr-un hambar, un grup de barbati respectabili care se joaca de-a scriitorii feriti de ochii lumii si, nelipsind niciodata, tanarul Thomas, care observa netulburat totul. Putini scriitori au reusit sa evoce atit de stralucit misterele si aventurile copilariei, iubirile din tinerete si iluziile spulberate, moartea bantuind doi tineri care se distreaza; si poate nici unul nu le-a redat intr-un stil atat de viu si de graitor, cu o bucurie pe cat de fireasca, pe atat de contagioasa….

Cartea Portretul artistului ca tanar caine PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.