Home Carti PDF Post Diogene. Tot eu sunt asta!

[PDF] Post Diogene. Tot eu sunt asta!

Coperta Carte Post Diogene. Tot eu sunt asta!

Iti doresti sa citesti cartea Post Diogene. Tot eu sunt asta! publicata de Christiana? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Post Diogene. Tot eu sunt asta!

Editura: Christiana

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: “Defintia de sine a autorului: Asta sunt eu! Gandesc si visez tot timpul. Sunt singurul meu stapan si servitorul constiintei mele. Cuvintele d-lui dr. Puiu Stoiculescu stralucesc de luciditatea care vine din strafundurile trairii, caci ele nu sunt simple maxime ale ratiunii, ci sunt adevarate clipe de viata si de constiinta. De vorbeste despre medicina sau despre muzica (pe care le iubeste definitiv), sau despre experiente personale, din dumnealui izvorasc o putere si o lumina pe care, de cele mai multe ori, nu le putem defini. Potrivnic ideii insesi de a se pune in valoare, d-l dr. Puiu Stoiculescu nu se straduieste sa fie, cu este! ” – Alina-Elena Marin…

Cartea Post Diogene. Tot eu sunt asta! PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.