Home Carti PDF Povara iubirii

[PDF] Povara iubirii

Coperta Carte Povara iubirii

Iti doresti sa citesti cartea Povara iubirii publicata de Miron? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Povara iubirii

Editura: Miron

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Logodita din copilarie cu Dane St. Gregory, al cincilea baron de Kenbrock, Gloriana asteapta cu nerabdare, dupa zece ani, intoarcerea acestuia din batalii. Sperantele ei, de pasiune si casnicie perfecta, ii sunt spulberate. Dane aduce cu el o femeie de care este indragostit, pe care vrea sa si-o faca sotie, iar pe Gloriana sa o trimita la manastire. Dar fermecat de frumusetea ei, el cunoaste magia iubirii. Despartiti de prapastia timpului, amandoi stiu ca numai puterea iubirii ii va reuni in cele din urma… Pline de romantism, romanele Lindei Lael Miller au cucerit admiratia publicului. Ea a fost numita una din autoarele celor mai toride povesti de dragoste de catre New York Times si este aclamata atat pentru personajele realizate cu mana de expert, cat si pentru intrigile provocatoare….

Cartea Povara iubirii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.