Home Carti PDF Povestea puiului de arici

[PDF] Povestea puiului de arici

Coperta Carte Povestea puiului de arici

Iti doresti sa citesti cartea Povestea puiului de arici publicata de Genesis? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Povestea puiului de arici

Editura: Genesis

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Povestea puiului de arici ilustreaza povestea oricarui copil pornit in aventuroasa calatorie a descoperirii de sine si a altora asemeni lui sau diferiti de el. Iesirea in lumea cea mare si intalnirea cu ceilalti este una dintre cele mai emotionante experiente din viata oricarui copil. Pe baza relatiilor cu cei din jur va invata sa stabileasca asemanarile si deosebirile dintre el si ceilalti ca urmare a unei autoanalize continue si a observarii atente a celorlalti. Raportandu-se la acestia va intelege ca fiecare persoana, inclusiv el, are un nume si un corp care ii apartin si un anumit comportament, ceea ce inseamna ca fiecare este altcineva….

Cartea Povestea puiului de arici PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.