Home Carti PDF Povestea secreta a lui Tom Inima-Curata. Baiatul aventurier

[PDF] Povestea secreta a lui Tom Inima-Curata. Baiatul aventurier

Coperta Carte Povestea secreta a lui Tom Inima-Curata. Baiatul aventurier

Iti doresti sa citesti cartea Povestea secreta a lui Tom Inima-Curata. Baiatul aventurier publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Povestea secreta a lui Tom Inima-Curata. Baiatul aventurier

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Tom Inima-Curata isi doreste foarte tare sa devina erou, la fel ca cei sase frati mai mari ai sai. Acestia sunt curajosi si indrazneti, frumosi si puternici. Dar Tom este foarte ingrijorat ca el nu ar fi la fel de curajos ca si fratii sai. Departamentul de Povesti nu ii va da niciodata inceputul unei aventuri careia el sa-i dezvaluie finalul. Totul pana cand fralilor Inima-Curata li se intampla ceva. Plecati in aventuri, fiecare dintre ei dispare pe rand. In Tinutul Povestilor, Alba-ca-Zapada ramane adormita si Cenusareasa asteapta zadarnic, trista, cu doar un singur condur de sticla. Nimeni nu-l poate opri pe urias sa macine oase ca sa faca paine, iar gasca de aur priveste abatuta printre gratiile coliviei ei. Tom trebuie sa-si gaseasca fratii, pentru ca povestile sa se poata incheia. Dar cum va putea un baiat obisnuit sa-si gaseasca curajul de a deveni un erou?…

Cartea Povestea secreta a lui Tom Inima-Curata. Baiatul aventurier PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.