Home Carti PDF Povestea unei tradari

[PDF] Povestea unei tradari

Coperta Carte Povestea unei tradari

Iti doresti sa citesti cartea Povestea unei tradari publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Povestea unei tradari

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Spionajul britanic in Romania 1940-1944. Bazat pe documente identificate in arhivele serviciilor speciale si ale Ministerului de Externe de la Londra, lucrarea devoaleaza politica Regatului Unit fata de Romania in anii celui de-al Doilea Razboi Mondial. Scris intr-un stil neobisnuit pentru o carte de istorie, volumul Povestea unei tradari focalizeaza procesul decizional la nivelul Serviciilor de informatii britanice, relatiile acestora cu organismele similare ale Uniunii Sovietice, opiniile cercurilor conducatoare britanice, americane si sovietice despre organizarea postbelica a Europei Centrale si de Rasarit. Pe de alta parte, documentele cuprinse in volum ofera date noi despre reteaua spionajului britanic si despre unele dintre actiunile pe care „Special Operations Executive“ le-a montat in Romania. In aceasta ordine de idei este de remarcat relatia directa dintre misiunea Autonomus si vastul plan de inselare a germanilor pe care maestrii inselarilor, britanicii, l-au elaborat pentru a ascunde locul viitoarei debarcari din Franta….

Cartea Povestea unei tradari PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.