Home Carti PDF Povestiri de la marginea realitatii

[PDF] Povestiri de la marginea realitatii

Coperta Carte Povestiri de la marginea realitatii

Iti doresti sa citesti cartea Povestiri de la marginea realitatii publicata de Crux Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Povestiri de la marginea realitatii

Editura: Crux Publishing

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Inscriindu-se cu succes in curentul denumit peste hotare „slipstream” sau „New Weird” si popularizat la noi sub denumirea de „realism magic”, volumul de povestiri ale lui Dan Radoiu le ofera cititorilor o dubla experienta: cea de a se pierde pentru cateva momente in lumi bizare, aflate la o clipa – distanta de realitatea inconjuratoare, si de a se distra copios in acelasi timp. Premisa povestirilor este aparent una simpla: personaje banale, ce traiesc in contexte dintre cele mai obisnuite, ajung in situatii absurde, fantastice, complet ciudate, parca alunecand din greseala peste fina linie de demarcatie dintre real si dincolo. Iar dincolo poate insemna absolut orice…Supranaturalul este la el acasa in aceste povestiri, impreuna cu absurdul si comicul (de cele mai multe ori de un negru intens). Locatiile alese ne sunt familiare: apartamentul propriu, metroul bucurestean, casa scarii, un magazin de antichitati etc. Creionate in tuse groase sau abia schitate, personajele lui Dan ar putea fi vecinii nostri, prietenii nostri si chiar noi insine, cu diferenta ca noi, citind aceasta colectie, ajungem sa ne dorim sa alunecam din realitatea banala intr-o alta lume, chiar si numai pentru cateva momente….

Cartea Povestiri de la marginea realitatii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.