Home Carti PDF Prea multi zei pentru un desert

[PDF] Prea multi zei pentru un desert

Coperta Carte Prea multi zei pentru un desert

Iti doresti sa citesti cartea Prea multi zei pentru un desert publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Prea multi zei pentru un desert

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Ce ai face daca ai afla ca un lucru pe care il folosesti ca atare provine dintr-o fiinta umana, ba mai mult, are constiinta si simte, ca ar putea fi un apropiat sau cineva despre care ai auzit, sau pur si simplu te-ai indragosti de el?” „Doina Roman este un exemplu clar de autor roman care reuseste sa sparga granitele dintre literaturi. Dupa ce trilogia ei Pragul e pe cale sa fie tradusa in Australia, Noua Zeelanda si Cuba, Doina Roman vine cu un roman nou, de neratat pentru fanii Science-Fiction si Fantasy. Inteligent, bine ritmat, deloc previzibil, scris intr-un stil care deja poate fi identificat cu numele autoarei, Prea multi zei pentru un desert este o carte care, sunt convins, va influenta istoria SF&F romaneasca.”…

Cartea Prea multi zei pentru un desert PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.