Home Carti PDF Pregatirea pentru scoala, 5-6 ani

[PDF] Pregatirea pentru scoala, 5-6 ani

Coperta Carte Pregatirea pentru scoala, 5-6 ani

Iti doresti sa citesti cartea Pregatirea pentru scoala, 5-6 ani publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Pregatirea pentru scoala, 5-6 ani

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Editia a II-a. Destinata copiilor de la 2 la 7 ani, colectia „Copilul destept“ este un ajutor pretios in pregatirea pentru Scoala a copilului dumneavoastra. Cartile sunt elaborate pe baza unor procedee simple si eficiente de invatare si beneficiaza de contributia unor pedagogi experimentati, iar ilustratiile captivante si textele interesante vor face realizarea exercitiilor atractiva si facila. Lucrand succesiv cu aceste carti, pe masura ce creste, viitorul scolar va invata sa numere si sa calculeze, sa citeasca si sa scrie, sa se exprime corect, isi va dezvolta gandirea logica, spiritul de observatie, atentia, memoria si imaginatia. Adaptarea sa in primii ani de scoala va fi astfel facilitata si, mai ales, va descoperi ca aceasta poate fi nu doar o experienta utila, ci si placuta. Alaturi de Copilul destept, Litera va ofera si alte colectii destinate invatamantului prescolar si de clasa pregatitoare – Scoala celor sapte pitici si Caiete de lucru pentru gradinite….

Cartea Pregatirea pentru scoala, 5-6 ani PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.