Home Carti PDF Pretul gloriei

[PDF] Pretul gloriei

Coperta Carte Pretul gloriei

Iti doresti sa citesti cartea Pretul gloriei publicata de Lider? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Pretul gloriei

Editura: Lider

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Carti pentru suflet a editurii Lider. Acum mai bine de treizeci de ani, a aparut personajul Emma Harte, care a devenit imediat figura iconica a timpurilor noastre aratand tuturor care este pretul succcesului. Acum o intalnim pe M, o noua urmasa a celebrei femei de succes care ne va cuceri inimile cu siguranta. Si astfel incepe o noua era a familiei Harte. M nu vrea sa-si cladeasca viitorul pe renumele familiei si pleaca singura la New York sa se reinventeze. Aici il cunoaste pe Larry Vaughan, un indragit actor pe care il adora din copilarie si cu care se si casatoreste. Devine imaginea celui mai mare creator francez de moda al momentului. Totul pare minunat, dar cuplul celebru, care face deliciul presei, nu reuseste sa aiba liniste. De ce i-ar vrea cineva raul femeii pe care toti barbatii o adora si toate femeile o indragesc? Din trecutul lui M reapare un var psihopat pe care toata lumea il crezuse mort si care vrea sa se razbune pe intreaga familie, dar mai ales pe femeile Harte. Batalia se da pe viata si pe moarte, iar cititorul este plimbat pe mai multe fronturi, de la Hong Kong, la Moscova si Istanbul. Romanul de dragoste se intretese cu romanul de spionaj. Povestea se deruleaza pe fundalul unor decoruri accesibile doar celor mai bogati dintre bogatii societatii actuale. Cine va triumfa, psihopatul sau M si familia ei? Suspansul se prelungeste pana la sfarsitul cartii, iar rezolvarea este una surprinzatoare….

Cartea Pretul gloriei PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.