Home Carti PDF Prima iubire. Cel mai important lucru din lume e sa stii...

[PDF] Prima iubire. Cel mai important lucru din lume e sa stii cum sa-i apartii altcuiva

Coperta Carte Prima iubire. Cel mai important lucru din lume e sa stii cum sa-i apartii altcuiva

Iti doresti sa citesti cartea Prima iubire. Cel mai important lucru din lume e sa stii cum sa-i apartii altcuiva publicata de Leda? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Prima iubire. Cel mai important lucru din lume e sa stii cum sa-i apartii altcuiva

Editura: Leda

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Axi Moore e o „fata buna“: invata bine si nu creeaza probleme, dar tot ce isi doreste e sa plece cat mai departe de oraselul in care traieste si de viata chinuita langa un tata alcoolic. Cand Axi hotaraste sa porneasca in calatorie si sa strabata America, singura persoana pe care o vrea alaturi este cel mai bun prieten al ei, Robinson – de care e indragostita nebuneste in secret. E posibil insa ca aceasta calatorie sa fie cea din urma pentru el. Prima iubire este o aventura frumoasa, o poveste despre doi adolescenti in cautarea bucuriei, libertatii si sperantei. O poveste care ne aduce aminte, printre zambete si lacrimi, cat de fragila este viata si cat de minunat e sa iubesti….

Cartea Prima iubire. Cel mai important lucru din lume e sa stii cum sa-i apartii altcuiva PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.