Home Carti PDF Primul an de publicitate

[PDF] Primul an de publicitate

Coperta Carte Primul an de publicitate

Iti doresti sa citesti cartea Primul an de publicitate publicata de Tandem Media? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Primul an de publicitate

Editura: Tandem Media

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Primul an de publicitate este o carte de interviuri cu primii antreprenori romani care au fondat primele agentii de publicitate in Romania, la inceputul anilor ’90. Este o carte de convorbiri. De ce aceasta carte? Ca sa ramana, ca sa se stie cine au fost primii. Daca peste 20 de ani, niste tineri, angajati intr-o agentie de comunicare (digitala) si obositi de gandurile lor, se vor intreba cine au fost primii publicitari din Romania, cartea asta ar putea sa le ofere raspunsul. Nu adevarul! Pentru ca nu am cautat prin aceste convorbiri sa aflu adevarul, „cine a tras in noi dupa 22“, „cine au fost teroristii“ si alte astfel de „adevaruri“ care, in Romania, s-au demonetizat, din pacate. M-a interesat in aceste interviuri sa aud vocile oamenilor care au inceput sa faca publicitate. Perspectiva lor din prezent fata de ceea ce erau ei in urma cu 23 de ani, ce gandeau, ce faceau, ce isi doreau. Totusi, de ce o carte de interviuri despre inceputurile publicitatii? Repet (cu orgoliu): ca sa ramana, ca sa se stie cine au fost primii veniti pe acest teritoriu pustiu….

Cartea Primul an de publicitate PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.