Home Carti PDF Primul pas: Casatoria

[PDF] Primul pas: Casatoria

Coperta Carte Primul pas: Casatoria

Iti doresti sa citesti cartea Primul pas: Casatoria publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Primul pas: Casatoria

Editura: Lira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cand Elliott Wallace, irezistibilul viconte de Lyngate, soseste in Throckbridge, micul targ de provincie este cuprins de agitatia provocata de mult asteptatul bal de Sfantul Valentin. Doamnele din oras sunt ocupate cu pregatirea pentru eveniment, dar si cu barfele legate de sosirea misterioasa a vicontelui. Elliott insa are treburi prea importante ca sa le acorde atentie – misiunea lui este sa revendice titlul de conte de Merton, dar si sa incerce sa-si respecte promisiunea de a-si gasi cat mai curand o sotie. Intalnirea cu tanarul conte Stephen Huxtable si cu cele trei surori ale sale – dezagreabila Margaret, vesela Katherine si vaduva Vanessa – il atrage in complicatiile si secretele vietii de familie. Este posibil ca aceasta intalnire sa-l ajute sa obtina si titlul dorit, si sotia promisa? Daca Elliott considera ca a impuscat doi iepuri dintr-un foc, care sora va fi tinta lui…si va cadea ea in capcana inainte sa-i descopere adevaratul motiv? Sau sora respectiva are propriul scop, care nu are nimic de-a face cu dragostea?Insa soarta le dovedeste amandurora ca planurile pot fi usor dejucate cand pasiunea are un cuvant de spus….

Cartea Primul pas: Casatoria PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.