Home Carti PDF Probleme de matematica pentru clasa a XII-a. Ed. 2. 2016-2017

[PDF] Probleme de matematica pentru clasa a XII-a. Ed. 2. 2016-2017

Coperta Carte Probleme de matematica pentru clasa a XII-a. Ed. 2. 2016-2017

Iti doresti sa citesti cartea Probleme de matematica pentru clasa a XII-a. Ed. 2. 2016-2017 publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Probleme de matematica pentru clasa a XII-a. Ed. 2. 2016-2017

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Matematica scolara trebuie, in primul rand, sa-i invete pe tineri sa gandeasca. Frumusetea rationamentului matematic, tehnicile specifice de lucru ar trebui sa deschida o poarta spre diverse domenii ale stiintei, spre arta si spre viata cotidiana. Elevii, si nu numai ei, trebuie sa simta ca matematica si comorile ei le sunt si le vor fi utile azi si mai ales maine. Prezenta culegere se adreseaza tuturor elevilor de clasa a XII-a, indiferent de profil sau de filiera, fiind destinata consolidarii continuturilor prevazute de programa scolara pentru Bacalaureat. Nivelul de aptitudini, cunostinte si tehnici difera de la o clasa la alta, de la un colectiv la altul, dar credem ca rolul profesorului este si acela de a selecta ceea ce este potrivit pentru elevii sai, fara improvizatii, pregatind cu atentie si rigoare lectiile. Autorii Volumul cuprinde cate cinci teste elaborate dupa modelul M. E.N. C.S. pentru cele doua programe de Bacalaureat: mate-info si stiintele naturii si tehnologic….

Cartea Probleme de matematica pentru clasa a XII-a. Ed. 2. 2016-2017 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.