Home Carti PDF Procedura penala. Curs pentru admiterea in magistratura si avocatura. Teste-grila

[PDF] Procedura penala. Curs pentru admiterea in magistratura si avocatura. Teste-grila

Coperta Carte Procedura penala. Curs pentru admiterea in magistratura si avocatura. Teste-grila

Iti doresti sa citesti cartea Procedura penala. Curs pentru admiterea in magistratura si avocatura. Teste-grila publicata de Hamangiu? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Procedura penala. Curs pentru admiterea in magistratura si avocatura. Teste-grila

Editura: Hamangiu

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Autorii Bogdan Micu, Radu Slavoiu si Alina-Gabriela Paun (toti cadre universitare la Facultatea de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti si, in acelasi timp, practicieni in domeniul juridic) au elaborat editia a 3-a a cartii „Procedura penala. Curs pentru admiterea in magistratura si avocatura. Teste-grila”, avand in vedere modificarile aduse dispozitiilor Codului de procedura penala atat ca urmare a unor interventii legislative, cat si ca o consecinta a admiterii de catre Curtea Constitutionala a unor exceptii de neconstitutionalitate vizand prevederi ale sale sau a interpretarii acestora de catre completele competente ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie (Completul competent sa judece recursul in interesul legii si Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in materie penala), deciziile acestora fiind incluse in bibliografia obligatorie pentru examenele de admitere si de definitivare in profesie. „Procedura penala. Curs pentru admiterea in magistratura si avocatura. Teste-grila” este gandita ca un instrument destinat absolventilor facultatilor de drept care se pregatesc pentru participarea la examenele de admitere in magistratura si avocatura si cuprinde analiza dispozitiilor legale procesuale penale in vigoare de la 1 februarie 2014. Structura lucrarii „Procedura penala. Curs pentru admiterea in magistratura si avocatura. Teste-grila” corespunde tiparului stabilit de INM si INPPA pentru tematica concursurilor organizate de cele doua institute, dar nu se limiteaza la reproducerea textelor de lege ale reglementarii in vigoare. Autorii au realizat o sistematizare a institutiilor de procedura penala, astfel incat sa simplifice aprofundarea chestiunilor care reprezinta modificari structurale ale politicii penale a statului roman. Consideratiile teoretice sunt insotite de teste-grila, care ajuta la fixarea cunostintelor dobandite. De asemenea, sunt prezentate numeroase solutii din practica instantelor nationale si a Curtii Europene a Drep…

Cartea Procedura penala. Curs pentru admiterea in magistratura si avocatura. Teste-grila PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.