Home Carti PDF Produse minune. 1001 utilizari ale celor mai banale produse

[PDF] Produse minune. 1001 utilizari ale celor mai banale produse

Coperta Carte Produse minune. 1001 utilizari ale celor mai banale produse

Iti doresti sa citesti cartea Produse minune. 1001 utilizari ale celor mai banale produse publicata de House of Guides Publishing Grup? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Produse minune. 1001 utilizari ale celor mai banale produse

Editura: House of Guides Publishing Grup

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Pete, canalizari infundate, mirosuri neplacute, sinuzite, ochelari murdari? Faringita, piele iritata, oboseala, insomnii, par gras? De azi inainte, viata ta va deveni mult mai usoara. Bicarbonatul de sodiu, lamaia, otetul si clorura de magneziu, toate naturale, ieftine si usor de gasit vor deveni ajutoarele tale de incredere si-ti vor usura viata asa cum n-ai visat niciodata. Cele doua autoare s-au gandit sa ofere o colectie de sfaturi extrem de variate si interesante, structurandu-si lucrarea comuna in cel mai simplu mod cu putinta. Astfel, fie ca este vorba despre prezentarea produsului, sfaturi pentru gatit, casa, viata practica, igiena si frumusete, gradina sau animale domestice, vei putea gasi cu usurinta in carte lucrurile care te intereseaza cel mai mult la un anumit moment. Iata in sfarsit cartea care ofera solutiile minune pentru rezolvarea rapida si ieftina a problemelor de tot felul….

Cartea Produse minune. 1001 utilizari ale celor mai banale produse PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.