Home Carti PDF Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu, Vol. 3

[PDF] Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu, Vol. 3

Coperta Carte Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu, Vol. 3

Iti doresti sa citesti cartea Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu, Vol. 3 publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu, Vol. 3

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Continutul teoretic bogat, precum si aplicatiile detaliate, implementarile in limbajele C si C++ sau numeroasele exercitii propuse recomanda acest volum ca un instrument deosebit de util de invatare si de obtinere a performantei, atit la bacalaureat, cit si la olimpiadele scolare. El se adreseaza celor familiarizati cu notiunile, metodele si tehnicile de programare din C/C++, prezentate in cele doua volume precedente ale lucrarii. Toate notiunile teoretice si problemele rezolvate sau propuse spre rezolvare au fost utilizate de autori in activitatea didactica, la clasa si la Centrul de Excelenta din Iasi. Cuprins: Teoria grafurilor • Structuri de date dinamice (liniare si arborescente) • Pattern-matching • Hashing • Geometrie computationala…

Cartea Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu, Vol. 3 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.