Home Carti PDF Propaganda comunista in Romania 1948-1953. Editia a II-a

[PDF] Propaganda comunista in Romania 1948-1953. Editia a II-a

Coperta Carte Propaganda comunista in Romania 1948-1953. Editia a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Propaganda comunista in Romania 1948-1953. Editia a II-a publicata de Cetatea de Scaun? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Propaganda comunista in Romania 1948-1953. Editia a II-a

Editura: Cetatea de Scaun

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Volumul de fata este deja un reper istoriografic, o lucrare canonica, de neevitat pentru cel care studiaza arsenalul persuasiunii si terorii ideologice totalitare din anii 1940 si 1950. Atunci cand Eugen Denize a realizat documentarea pentru aceasta carte, insemnate fonduri arhivistice privitoare la institutiile de propaganda erau inchise. Insa temele si directiile de cercetare initiate inclusiv de Eugen Denize i-au determinat pe diversi istorici sa continue demersurile in sensul declasificarii unor dosare pastrate in fosta Arhiva a Comitetului Central al PCR. Intre timp, accesul la arhiva Sectiei de Propaganda si Agitatie este liber atat datorita insistentei Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Romania, cat si politicii de transparenta inaugurate dupa momentul iulie 2007 de conducerea Arhivelor Nationale….

Cartea Propaganda comunista in Romania 1948-1953. Editia a II-a PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.