Home Carti PDF Propunerea unui gentleman

[PDF] Propunerea unui gentleman

Coperta Carte Propunerea unui gentleman

Iti doresti sa citesti cartea Propunerea unui gentleman publicata de Miron? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Propunerea unui gentleman

Editura: Miron

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Sophie Beckett nu a visat niciodata ca s-ar putea furisa la balul mascat dat de lady Bridgerton – sau ca ar putea fi asteptata acolo de un print fermecator. Desi este fata de conte, ea a fost redusa la rolul de servitoare de mama ei vitrega. Dar acum, cand danseaza cu devastator de frumosul Benedict Bridgerton, se simte aidoma unei printese. Stie insa ca orice poveste cu zane se sfarseste la miezul noptii. Cine era acea femeie extraordinara? Din noaptea aceea magica, o viziune purtand o rochie argintie l-a facut pe Benedict sa fie orb la farmecele altor femei… cu exceptia unei tinere fete imbracata in haine de servitoare, pe care se simte obligat sa o salveze dintr-o situatie dezagreabila. A jurat sa o gaseasca pe femeia misterioasa de la bal si sa se casatoreasca imediat cu ea… dar se indragosteste cu pasiune de frumoasa servitoare……

Cartea Propunerea unui gentleman PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.