Home Carti PDF Provizorat

[PDF] Provizorat

Coperta Carte Provizorat

Iti doresti sa citesti cartea Provizorat publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Provizorat

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Provizorat se va impune atat ca un mare roman al destinderii, cat si ca un roman al cuplurilor in totalitarism(e) si al imposibilei intimitati. O revenire in forta a unei prozatoare de varf si o carte de asezat pe acelasi raft cu Dimineata pierduta.“ – Paul Cernat„De neratat lectura acestui Provizorat, al doilea mare roman al Gabrielei Adamesteanu.“ – Daniel Cristea-Enache„Cel mai specific roman al prozatoarei, mai libera ca niciodata de a pune in toate ecuatiile posibile individualul si politicul, Provizorat probeaza faptul ca Gabriela Adamesteanu s-a intors definitiv la literatura si ca lucreaza in continuare la epopeea tulburatoare a infatisarii „omului subt vremi.“ – Alex Goldis„Prin realismul meticulos si valoarea documentara, prin coerenta tramei de o tristete sfasietoare, prin complexitatea personajelor, prin simplitatea stilistica, dar elocventa, punctata de rare mangaieri poetice, prin reusita transmiterii starilor de neliniste si nesiguranta, romanul Provizorat te (re) indragosteste intens de proza Gabrielei Adamesteanu, o autoare de raftul intai in biblioteca literaturii noastre postbelice.“ – Gabriela Gheorghisor…

Cartea Provizorat PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.