Home Carti PDF Psihogenealogia pentru toti

[PDF] Psihogenealogia pentru toti

Coperta Carte Psihogenealogia pentru toti

Iti doresti sa citesti cartea Psihogenealogia pentru toti publicata de Philobia? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Psihogenealogia pentru toti

Editura: Philobia

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Psihogenealogia este un curent terapeutic ce abordeaza individul in mod sistemic, prin prisma legaturilor constiente si inconstiente tesute in sanul familiei de origine. Isabelle de Roux ne propune o lucrare de popularizare a psihogenealogiei, obiectivul ei fiind expunerea diverselor curente care abordeaza domeniul transgenerational si realizarea unei sinteze originale, accesibila tuturor persoanelor preocupate de aceasta sfera, indiferent ca e vorba despre simpli cititori sau despre studenti ori specialisti. Prima parte a cartii prezinta conceptele-cheie ale psihogenealogiei – mai exact, o abordare psihologica a istoriei familiale de-a lungul mai multor generatii – asa cum sunt ele definite de diferiti autori, toti pionieri in specialitatea lor. A doua parte ilustreaza, prin exemple concrete, punerea in practica a acestor concepte si propune noi axe de lucru pentru abordarea diverselor problematici intalnite in cadrul terapiei.„Domeniile recunoscute ale medicinei, psihologiei si sociologiei, care dedica transgenerationalului numeroase studii si cercetari, intotdeauna bazate pe observatii clinice, demonstreaza faptul ca, oricare ar fi povara istoriei sale familiale, fiecare individ dispune de propria libertate. Desi toti ne nastem cu un bagaj care poate fi mai mult sau mai putin apasator, depinde de fiecare dintre noi daca il facem sa devina si mai coplesitor sau daca scapam de el. Pentru unii, mostenirea familiala reprezinta un adevarat obstacol; altii si-o asuma cu mandrie, dar exista si persoane care prefera sa se elibereze de ea si sa-si castige astfel libertatea.“(Isabelle de Roux – Psihogenealogia pentru toti)…

Cartea Psihogenealogia pentru toti PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.