Home Carti PDF Psihologia bunastarii. Cum sa ai o relatie sanatoasa cu banii pentru...

[PDF] Psihologia bunastarii. Cum sa ai o relatie sanatoasa cu banii pentru a atinge prosperitatea

Coperta Carte Psihologia bunastarii. Cum sa ai o relatie sanatoasa cu banii pentru a atinge prosperitatea

Iti doresti sa citesti cartea Psihologia bunastarii. Cum sa ai o relatie sanatoasa cu banii pentru a atinge prosperitatea publicata de Amsta? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Psihologia bunastarii. Cum sa ai o relatie sanatoasa cu banii pentru a atinge prosperitatea

Editura: Amsta

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: De ce unii oameni par sa se teama permanent de lipsa banilor, in timp ce altii chiar se simt prosperi, indiferent de cati bani au la banca? De ce unora le e frica sa-si stabileasca diverse scopuri financiare, in timp ce altii le adopta cu entuziasm si incredere?Ce anume face diferenta? Este vorba oare despre relatia pe care fiecare dintre noi o avem cu banii?Cei care se bucura de o relatie sanatoasa cu banii au in comun anumite obiceiuri si trasaturi. Asadar, ce fac ei diferit si care este modul lor de gandire? Comportamentul lor este unul profund intiparit in psihic sau poate fi deprins de catre oricine?In aceasta carte provocatoare, psihoterapeutul Charles Richards ne ofera raspunsuri neasteptate si incurajatoare la toate aceste intrebari. Plecand de la o documentare vasta si de la interviuri luate unor experti, dr. Richards ne arata cum fiecare dintre noi isi poate dezvolta o relatie foarte buna cu banii, construindu-si astfel o viata prospera si plina de recompense. O parte importanta a cartii o reprezinta povestile unor oameni care au facut fata obstacolelor dand dovada de curaj, pentru a avea intr-un final viata pe care si-au dorit-o. Istorisirile lor, dar si interviurile cu profesori de finante sau antreprenori, ne paveaza tuturor drumul catre un viitor mai luminos. Traim intr-un mediu economic pus la grea incercare. In fiecare zi, consilieri financiari foarte cunoscuti ne spun cum sa ne protejam de un viitor financiar nesigur. Vocilor care promoveaza teama si indoiala, dr. Richards le raspunde prin optimism, echilibru si intelepciune. Psihologia bunastarii se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa aiba succes in viata personala si profesionala, dar si sa atinga adevarata prosperitate si sa aiba o viata mai buna….

Cartea Psihologia bunastarii. Cum sa ai o relatie sanatoasa cu banii pentru a atinge prosperitatea PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.